Lækker porretærte med serano

Hjemmelavet pizza med serano, mozzarella og rucola

Pizza med serano og rucola

Jeg tænkte, at jeg liiiige ville dele én af vores weekend-favoriter med Jer her “lille-fredag”: HJEMMELAVET PIZZA! Vores yndlings af slagsen er en hjemmelavet durum-pizzabund med serano, mozzarella, cherrytomater og godt med rucola – HAPS! Bunden kan sagtens gøres sundere med rugmel og lignende, men i weekenden bliver den herhjemme lavet med durum!

Du skal bruge følgende til pizzabunden:

  • 50 gram gær
  • 2 dl vand
  • 2-3 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 6 dl durummel

Til fyldet skal du bruge:

  • Pizzasause (jeg laver min egen ved at koge 1 dåse hakkede tomater, 1 tomatpure, 1-2 fed hvidløg, salt&peber og en masse frisk basilikum og oregano
  • Seranoskinke
  • 2 kugler mozzarella
  • Cherrytomater
  • Rucola

Gær opløses i det lunkne vand og øvrige ingredienser tilsættes. Dejen hæver i ca. 1 time og rulles efterfølgende ud på en bageplade. Jeg bager bunden i ca. 10 min ved ca. 180º, inden jeg putter tomatsauce, mozzarella og serano på og kommer den tilbage i ovnen i ca. 15-20 min. Til sidst fordeles cherrytomaterne på pizzaen og den bages færdig i ca. 5 min. Serveres med rucola på toppen.

Rucola

Enjoy! 🙂

Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker porretærte med serano