Hjemmelavet pizza med serano, mozzarella og rucola
Jeg tænkte, at jeg liiiige ville dele én af vores weekend-favoriter med Jer her “lille-fredag”: HJEMMELAVET PIZZA! Vores yndlings af slagsen er en hjemmelavet durum-pizzabund med serano, mozzarella, cherrytomater og godt med rucola – HAPS! Bunden kan sagtens gøres sundere med rugmel og lignende, men i weekenden bliver den herhjemme lavet med durum!
Du skal bruge følgende til pizzabunden:
- 50 gram gær
- 2 dl vand
- 2-3 spsk olie
- 1 tsk salt
- 6 dl durummel
Til fyldet skal du bruge:
- Pizzasause (jeg laver min egen ved at koge 1 dåse hakkede tomater, 1 tomatpure, 1-2 fed hvidløg, salt&peber og en masse frisk basilikum og oregano
- Seranoskinke
- 2 kugler mozzarella
- Cherrytomater
- Rucola
Gær opløses i det lunkne vand og øvrige ingredienser tilsættes. Dejen hæver i ca. 1 time og rulles efterfølgende ud på en bageplade. Jeg bager bunden i ca. 10 min ved ca. 180º, inden jeg putter tomatsauce, mozzarella og serano på og kommer den tilbage i ovnen i ca. 15-20 min. Til sidst fordeles cherrytomaterne på pizzaen og den bages færdig i ca. 5 min. Serveres med rucola på toppen.
Enjoy! 🙂
Ingen kommentarer endnu